obilazak radova

U Općini Martijanec završio projekt vrijedan preko 600 tisuća kuna, evo što se još radi

Objavljeno: 14.01.2022. 11:51

Zadnja izmjena: 14.01.2022. 12:42

U općini Martijanec intenzivno se radi na uređenju komunalne infrastrukture, poručuju iz Općine Martijanec. Ovih dana završen je projekt uređenja spojne ceste od Ulice Sv. Martina do Školske ulice u Martijancu.

Asfaltiranjem ove ceste podignuta je razina komunalnih usluga i standarda poboljšanjem odvijanja prometa i sigurnosti. Vrijednost projekta iznosi 624.945,16 kn, od čega je iznos od 171.240,00 kuna sufinanciran od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Ostatak iznosa je financiran iz proračuna Općine Martijanec.

Također, u Martijancu se trenutno radi i na proširenju vodovodne mreže. Općina Martijanec sklopila je ugovor s tvrtkom Varkom.d. kojim je ugovoreno produženje vodovodne mreže u Gornjem Martijancu – II i III Vrbanovečki odvojak. Ovim projektom obuhvaćena je izgradnja novog cjevovoda dužine 728 m. Vrijednost projekta je procijenjena na iznos od 174.905,67 kn.

Branimir Nađ, načelnik Martijanca, komentirao je radove u Općini:

''Završenjem projekta uređenja navedene spojne ceste u Martijancu i proširenjem vodovodne mreže, prije svega radimo na poboljšanju kvalitete života mještana Martijanca. Općina će kontinuirano raditi na pripremi i realizaciji projekata, jer je samo to način da naši sumještani imaju sigurno i kvalitetno životno okruženje.'' rekao je Nađ.

Komentari