sveti đurđ

U Općini Sveti Đurđ održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.06.2021. 13:11

Zadnja izmjena: 17.06.2021. 13:52

U Općini Sveti Đurđ održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Za predsjednika je izabran Damir Grgec, a za zamjenike predsjednika Općinskog vijeća Davor Kraljić i Mladen Sačer.

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Sveti Đurđ odabrani su sa liste HNS-NS-REFORMISTI; Damir Grgec, Davor Kraljić, Krunoslav Turković, Josip Hižak, Siniša Stančin, Danijel Kotiščak, Zoran Kunić, Nadica Crnković, Zvonko Grgek, Zlatko Gizdavec i Denis Štefanec, te sa liste SDP vijećnik Mladen Sačer i liste HDZ-a Ivan Stančin.

Predsjednik vijeća Damir Grgec zahvalio se na izboru, te istaknuo zajedništvo koje treba vladati u Općinskom vijeću u naredne četiri godine kakvo je bilo i proteklih godina.

Načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany zahvalio se svim mještanima koji su izašli na izbore. Kako je rekao, rezultat od 92,31% je velika obveza i načelnika i Općinskog vijeća u narednom mandatu.

- Izbori su iza nas i sad se moramo okrenuti projektima koje smo stavili u program. U Općinskom vijeću nema vladajućih, a ni oporbe, svih Vas trinaestero, a i ja kao načelnik moramo djelovati kao jedan tim, te raditi pravilom dobrog gospodara - rekao je Jany.

Komentari