općinska vlast pozdravila učenike

U Općini Vinica obilježio se početak nove školske godine

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.09.2020. 12:11

Zadnja izmjena: 07.09.2020. 12:12

Danas je u OŠ Vinica započela nova školska godina. Ispred zgrade osnovne škole prvašiće i njihove roditelje dočekali su ravnateljica Mirjana Jambriško, učiteljice, pedagoginja i načelnik Općine Vinica, Marijan Kostanjevac.

Svim prisutnima obratila se ravnateljica te zamolila za razumijevanje jer u ovakvim izvanrednim okolnostima nije se nikada dosada započela nova školska godina. Upravo zbog mjera i same situacije ravnateljica je zamolila roditelje za dodatnu ozbiljnost i pridržavanje predloženih epidemioloških mjera. Ove godine u prvi razred pohađa 23 učenika s područja Općine Vinica, tako da 1. a i 1. b imaju po 11 učenika, a jedan učenik polazi Područnu školu Gornje Ladanje.

Svim prisutnima obratio se i načelnik Općine Vinica, zaželivši djeci ugodan boravak u školi, dobro učenje, ali i vladanje, a učiteljicama strpljivost i razumijevanje. Načelnik je danas uputio službeni dopis povodom početka nove školske godine ravnateljici Osnovne škole Mirjani Jambriško, ravnateljici Srednje škole Rajki Tršinski te svim učiteljima, profesorima i ostalim djelatnicima, zaželivši im puno strpljenja i dobre volje u njihovom radu na odgoju i obrazovanju mladih ljudi koji će zahvaljujući stečenim znanjima, vještinama te dobroti i poštenju, sutra voditi našu zemlju

Komentari