NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

U Osijeku će zaigrati novi Varaždin koji tamo putuje s velikim očekivanjima

Objavljeno: 14.09.2019. 10:15

Zadnja izmjena: 14.09.2019. 10:20

Nakon reprezentativne pauze nastavljaju se utakmice Hrvatski telekom Prve lige. NK Varaždin sutra gostuje u Osijeku od 16,30 sati. Varaždinci su trenutno na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice dok su Osječani treći.

Varaždin će sutra igrati bez dosadašnjeg kapetana Darija Jerteca koji se odlučio za nastavak karijere u Australiji. Trener Varaždinaca Borimir Perković zadovoljan je radom ekipe u posljednja dva tjedna. - Dobro su nad došla ova dva tjedna u kojima smo uigrali sve igrače koji su nam stigli u klub tijekom prvih kola lige. Dobro smo se pripremili i s velikim očekivanjima čekamo utakmicu, optimistički je Perković najavio susret s Osijekom. 

Kada je riječ o protivnicima Perković je birao riječi hvale. - Osijek je odlična ekipa s velikim ambicijama. Oni su najavili da žele u brobu za sami vrh prvenstvene ljestvice i kvalifikacije za Ligu prvaka. Ekipa je izbalansirana u svim linijama, gdje imaju odlične igrače s individualnom kvalitetom. No, to ne znači da idemo u Osijek sa strahom. Cilj je da ostavimo dobar dojam, da prezentiramo dobru igru i onda sam siguran da će doći i pozitivan rezultat, zakjljučio je Perković. 

Trener Varaždinaca autra neće moći računati niti na Benka zbog tri žuta kartona, Roca se još uvijek oporavlja od operacije, Senić ima virozu, a Tkalčić i dalje ne može igrati. Međutim, u opciji za prvu postavu bit će novopridošli Kamerunac Jessie Jensen Guera Djou, dok Iranac Mohammad Mehdi Mehdikhani iz Irana još nije spreman.

Odlazak Jerteca svakako će nedostajati u igri Varaždina, ali Perkvoić nije zabrinut. - Imamo širinu i sigurno ćemo naći dostojnu zamjenu za Jerteca, komentirao je Perković te se zahvalio Jertec na svemu što je učinio za klub i momčad te mu poželio puno sreće u Australiji.

Utakmica 8. kola Hrvatski telekom Prve lige između Osijeka i Varaždina igra se sutra na stadionu Gradski vrt s početkom u 16,30 sati. Varaždinska ekipa susret će dočekati u Đakovu, kamo kreću danas.

Komentari