uz zahvalnice i novčanu nagradu

U Osnovnoj školi Novi Marof nagrađeno 22 učenika za uspjeh na natjecanjima

Objavljeno: 13.06.2017. 18:10

Zadnja izmjena: 13.06.2017. 18:12

U prostorima Osnovne škole Novi Marof u utorak su uručene nagrade za natjecanja učenika osnovnih škola Grada Novog Marofa i Srednje škole Novi Marof u školskoj godini 2016./2017.

Iz gradskog proračuna za nagrađivanje uspješnih učenika i mentora izdvojeno je 55.536,79 kuna. Nagrađeni su učenici i njihovi mentori koji su sudjelovali na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima i osvojili jedno od prva tri mjesta. Ove godine je svaki nagrađeni učenik, uz priznanje, odnosno zahvalnicu, i odgovarajući novčani iznos, dobio i poklon „Rječnik stranih riječi“, a podijeljeno je ukupno 176 komada rječnika.

U Osnovnoj školi Novi Marof nagrađeno je ukupno 22 učenika iz nastavnih predmeta, 13 sportskih ekipa i 17 mentora, a u osnovnom glazbenom obrazovanju te škole još 22 učenika i 8 mentora. U Osnovnoj školi Podrute svojim je rezultatima nagrade zavrijedilo 9 učenika i 3 mentora. U Srednjoj školi Novi Marof izvrsne je rezultate imalo 18 učenika i 6 mentora, a u Osnovnoj školi Sidonije Rubino-Erdödy u Gornjoj Rijeci, koju pohađaju i učenici s područja Grada Novog Marofa, nagrađeno je 5 učenika i 5 njihovih mentora.

Uručujući nagrade i čestitajući učenicima i mentorima na uspjehu koji su ostvarili i trudu koji su uložili kroz školsku godinu, gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač poželio im je ugodne praznike i da se odmoreni vrate na početak nove školske godine kako bi nastavili s učenjem i odličnim rezultatima. Još jednom je ponovio da je ulaganje u obrazovanje jedan od prioriteta aktualne gradske vlasti, što pokazuju i posljednja ulaganja od gotovo dva milijuna kuna u objekte Osnovne i Srednje škole u Novom Marofu, stoji u priopćenju iz Grada Novog Marofa.

 

Komentari