općina cestica

U Otok Virju održan susret umirovljenika iz općine Cestica, Ormoža i Sračinca

Objavljeno: 08.10.2022. 10:09

Zadnja izmjena: 08.10.2022. 10:11

U društvenom domu Otok Virje održane su sportske igre umirovljenika s područja općine Cestica, Ormoža i Sračinca, a po okončanju natjecateljskog dijela druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples.

Sportski dio susreta započeo je u 15 sati, a natjecanje je održano u nekoliko disciplina. U disciplini „krugovi“ najbolje plasirane bile su: Danica Majcen i Angela Topoljnjak iz Ormoža,  Josipa Plantak i Ružica Bosilj iz Sračinca, a iz Udruge umirovljenika Općine Cestica to su bile Barbara Majhen i Josipa Kolmačić. U kartanju istaknule su se Ružica Bosilj, Verica Čiček, Ana Lepoglavec i Jelena Miko, a u streljaštvu Danica Majcen.

U igri pikado najbolje su bile gošće iz Slovenije, iz Udruge umirovljenika Općine Ormož koje su osvojile 1105 bodova, domaće natjecateljice pogodile su 1.046 bodova, a ekipa iz Sračinca s 940 bodova bila je treća.

U ime povjerenstva za sport Udruge umirovljenika Općine Cestica rezultate je pročitao Josip Sambolec, a stotinjak prisutnih u dvorani najbolje natjecateljice nagradilo je i pljeskom, nakon čega su im uručeni i prigodni pokloni.

Čestitke na postignutim rezultatima i domaćim umirovljenicima na organizaciji uputio je i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, a u znak zahvale za dugogodišnje vođenje umirovljeničke udruge Cestica, povodom navršenih  sedamdeset godina života Milanu Boraku ( rođen 15.  rujna 1952. godine) uručen je prigodni poklon. 

Komentari