70 godina rada...

U Petrijancu održana izvještajna godišnja skupština Nogometnog športskog kluba ”ORAČ”

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.02.2018. 14:51

Zadnja izmjena: 22.02.2018. 15:39

17.veljače održana je izvještajna godišnja skupština nogometnog športskog kluba ”ORAČ”. Skupština je održana u prostorijama Društvenog doma u Petrijancu, a sazvao ju je Izvršni odbor kluba na čelu sa predsjednikom Stjepanom Klanečekom.

Skupštini je prisustvovalo preko sedamdeset aktivnih članova, navijača te gostiju iz drugih klubova. Pozdravnu riječ i uvod u skupštinu dao je predsjednik kluba g. Stjepan Klaneček koji je ujedno i predložio članove radnih tijela skupštine. Radna tijela jednoglasno su prihvaćena i to Darijan Lukaček za predsjednika, a Stanislav Klaneček i Damir Jambriško za članove Radnog predsjedništva. U verifikacijsku komisiju izabrani su Stanko Crnčec za predsjednika te Matija Klaneček i David Dombaj za članove. Matija Telebar izabran je za zapisničara dok su Marinko Jambriško i Nikola Dombaj izabrani za ovjerovitelje zapisnika.

Sukladno dnevnom redu skupštine g. Klaneček iznio je Izvještaj o radu kluba, Izvještaj o financijskom poslovanju za 2017. godinu te Plan i program rada za 2018. godinu. Izvještaj Nadzornog odbora podnio je predsjednik odbora g. Stanko Crnčec.

Ekipa ”Orača” natjecala se u raznim rangovima nogometnog saveza u Varaždinu. Trenutno se natječe u 2. ŽNL Varaždin, a osim seniorske ekipe, tu su i ekipe u mlađim uzrasnim kategorijama.

- Veliko ”HVALA” svima koji su uložili svoje vrijeme i trud i sredstva da ”Orač” preživi toliko godina. Želja mi je da i u idućim godinama naša djeca, unuci i ostali ljubitelji nogometa održe tradiciju sporta u našem lijepom mjestu. Neka nam naš ”Orač” još dugo, dugo poživi!!” završio je predsjednik kluba g. Stjepan Klaneček.

Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je također bio prisutan, izrazio je zadovoljstvo rezultatima i pozitivnom klimom u klubu.

 

Komentari