tvrtka Cipro

U Petrijancu otvorena nova poljoprivredna trgovina

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.02.2020. 14:22

Zadnja izmjena: 16.02.2020. 14:25

Mještani Općine Petrijanec dobili su novu trgovinu poljoprivrednim potrepštinama. Radi se o tvrtki Cipro iz mjesta Lepajci kod Krapine, koja je donedavno imala unajmljeni prostor u Majerju.

U ime općine Petrijanec prigodno se obratio načelnik Općine Posavec Željko koji nije krio zadovoljstvo sa novom otvorenom trgovinom na području općine Petrijanec.

-Cipro je prisutan u našoj Općini od 2015-e godine u Majerju u objektu koji je bio u najmu. Sada će mještani moći nabaviti sve što im treba za vrt, dvorište ili polje u novom objektu na čak 170m2 sa velikim skladišnim prostorom i naravnom većim zalihama proizvoda – rekao je načelnik općine Petrijanec

Vladimir Cigula vlasnik poduzeća rekao je da Cipro centar zapošljava 85 ljudi i istaknuo da je ovo jedna u nizu velikih investicija u agro centre.

-Cipro u svom asortimanu poljoprivrednicima, kako hobi tako i profesionalnima, nudi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj sezoni, sve popraćeno stručnim agronomskim savjetom. Glavni proizvodni asortiman čine: folije za plastenike, mulch folije, silažne folije, mineralna i organska gnojiva, vreće, mreže za zaštitu od ptica, mreže za zaštitu od tuče, mreže za zasjenu, vezivo, mrežice i folija za baliranje, sjemenska roba, zaštitna sredstva, sustavi za navodnjavanje – istaknuo je vlasnik poduzeća.

Cipro je zastupnik poznatih svjetskih proizvođača: Yara mineralna gnojiva, Plastika Kritis folija, Irritrol sustava za navodnjavanje, Tama veziva i mreža za baliranje, Aspla stretch folije za baliranje, Norika sjemenski krumpir, sjemenski program Semenarna Ljubljana, profesionalni supstrati Hawita itd.

 

 

Komentari