FIGHT CLUB KOVAČIĆ

U posebno pripremljenom prostoru počele s radom sve grupe u FC Kovačić

Objavljeno: 15.05.2020. 18:07

Zadnja izmjena: 15.05.2020. 18:10

U srijedu, 13. svibnja odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite dozvoljeni je rad svim sportskim klubovima u zatvorenim prostorima uz poštivanje obaveznih mjera. Tako je i u Fight Clubu Kovačić počeo rad sa svim grupama.

Kako se klub proteže na preko 400 metara kvadratnih, a radi se u osam grupa treninzi se bez problema održavaju uz poštivanje svih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Uz obavezan popis svih osoba koje ulaze u prostor kluba, svakih nekoliko metara postavljena su sredstva za dezinficiranje, te se čisti i dezificira svaka sprave prije i poslije upotrebe, tu je i obavezna pauza od 13 do 14 sati zbog dezificiranja  i prozračivanja kompletnog prostora.

Klub pruža sve uvjete za trening rekreativaca: teretana, dvorana za funkcionalan trening te naravno borilačke programe boks, kickboxing, savate, muay thai, ninjutsu, karate.

Članovima kluba na raspolaganju su i fizijatar Pavao Vlahek te psihoterapeut Nebojša Buđanovac. Prostorije kluba su otvorene svaki dan, a raspored programa može se pronaći na web stranici www.fightclub-kovacic.com .

Komentari