pročitajte

U poštansku uredu HPB-a u Vinici omogućene su nove bankarske usluge

Objavljeno: 28.11.2020. 11:25

Zadnja izmjena: 28.11.2020. 11:28

Foto: ilustracija

U poštanskom uredu HPB-a u Vinici od 23.11. svim korisnicima poštanskih usluga omogućene su i slijedeće bankarske usluge za fizičke i pravne osobe (male ili srednje poslovne korisnike, općinu, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, vjersku zajednicu, zdravstvene i medicinske djelatnosti, kao i sve viničke udruge.

- otvaranje transakcijskog računa, ugovaranje dodatnih proizvoda banke (Internet bankarstva, kredita, dopuštenog prekoračenja po računu, poduzetničkih paketa, Visa Business debitne i kreditne kartice i oročenih depozita.

Postojećim korisnicima bankarskih usluga i klijentima banke (koji već imaju račun u Hrvatskoj poštanskoj banci) omogućeno je:

- ugovaranje dodatnih proizvoda banke i obavljanje platnih transakcija u poštanskom uredu Vinica, gdje će od djelatnika biti ponuđene i sve ostale bankarske i platne usluge.

''Rezultat dobre suradnje''

Ovo je rezultat dobre poslovne suradnje Hrvatskih pošta, Hrvatske poštanske banke i Općine, na čemu ovim putem zahvaljujem direktoru Miljenku Mandiću i voditeljici Jasminki Končevski, a sve u interesu olakšanja rješavanja platnih i ostalih bankarskih usluga svim našim mještanima pogotovo sada u vremenu pandemije virusa COVID-19. Zato molim i ovim putem sve općinske udruge, pravne i fizičke osobe da se uključe u ovaj poslovni odnos koji osigurava daljnji opstanak našeg Viničkog poštanskog ureda, jednog od najstarijeg u Varaždinskoj županiji, izjavio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

 

Komentari