tri dana letova

U Prelog stižu spektakularni baloni na vrući zrak!

Objavljeno: 07.07.2022. 11:08

Zadnja izmjena: 07.07.2022. 11:17

Od 2. do 4. rujna preloška Marina biti će domaćin Festivalu balona na vrući zrak Prelog 2022. Tri dana, puno, puno letova, balona i predivnih prizora idealan su kraj ljeta.

Marina u Prelogu tako je idealno mjesto za izlet, uzmite dekice, pridružite nam se na pikniku i budite i vi dio ovog vizualnog i adrenalinskog spektakla!

- Već godinama planiramo napraviti festival balona, tražili smo idealnu lokaciju, prostor, vrijeme, a to sve imamo u Prelogu! Kad smo prvi puta poletjeli iznad Drave uvjerili smo se da je ovo raj u Hrvatskoj, vizualno je predivno i pripremamo baš pravi, predivni piknik, gastro festival, glazbeno druženje i predivan festival balona na vrući zrak - rekao je Krešo Biškup u ime organizatora festivala.

Balon klub pripremit će i šetnju kroz balone, moći ćete se u vezanom letu podići na 20 metara iznad Drave i Marine i vidjeti i okinuti jednu posebnu fotku, a letovi balonom postat će i posebna turistička atrakcija Međimurja i jedinstvena prilika za dodatnu aktivnost u Prelogu. Vidimo se na Marini ovog rujna! Više informacija potražite na službenoj stranici događaja.

 

Komentari