U sklopu provedbe EU projekta Poslovne zone Ivanec 'Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra - Poslovne zone Ivanec', 19. i 22. veljače u Županijskoj komori Varaždin, održana je dvodnevna edukacija za poduzetnike.

Edukacija je obuhvaćala teorijski dio o osnovnim pojmovima poslovnog plana, a polaznici su nakon svake tematske cjeline imali praktičnu vježbu kroz koju su izrađivali vlastiti poslovni plan.

S obzirom na to da je riječ o visokokvalitetnoj usluzi, edukacija je organizirana uz potporu i u partnerstvu s HGK Varaždin. Edukaciju su za sve zainteresirane poduzetnike održale renomirane stručnjakinje iz područja poslovnog savjetovanja Irma Dračić iz poduzeća CAD-ING i Josipa Petrović Zozoli iz poduzeća ISC.

U sklopu navedenog EU projekta poduzetnicima će biti na raspolaganju još jedna edukacija tematski vezana uz čitanja financijskih izvještaja, a trenutno su im na raspolaganju usluge poslovnog mentorstva i mogućnost uključivanja u jedinstveni besplatni online katalog Poslovne zone Ivanec, koji je oformljen na web platformi .

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedena edukacija je 522.957,53 kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

Komentari

27.02.2019. 09:14h Zadnja izmjena: 27.02.2019. 09:15