U srijedu "Vjeronaučna olimpijada" Varaždinske biskupije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.02.2014. 12:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Vjeronaučna olimpijada za Varaždinsku biskupiju održat će se u srijedu, 19. veljače u Varaždinu.

Vjeronaučno natjecanje za učenike osnovnih škola održat će se u dvorani biskupijskog Pastoralnog centra u Varaždinu, Zagrebačka 3, a počet će svečanim otvorenjem u 9:30 sati.

Na međužupanijsku razinu vjeronaučnog natjecanja plasirale su se ekipe osnovnih škola: OŠ Hodošan, OŠ Vladimir Nazor Sveti Ilija, OŠ Trnovec, OŠ Podturen, OŠ Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec, OŠ Metel Ožegović Radovan, OŠ Novi Marof, VI. OŠ Varaždin, OŠ Braće Radić Koprivnica, OŠ Svibovec i OŠ Franje Serta Bednja - PŠ Josipa Jedvaja Vrbno.

Vjeronaučna olimpijada za srednje škole održat će se u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu, a počet će svečanim otvorenjem u 9:30 sati.

Na međužupanijsku razinu vjeronaučnog natjecanja plasirale su se ekipe srednjih škola: Srednja škola Prelog, Prva gimnazija Varaždin, Srednja škola Koprivnica, Srednja škola Ivanec, Gospodarska škola Varaždin, Gimnazija Fran Galović Koprivnica, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin, Srednja škola Ludbreg i Srednja škola Čakovec s pravom javnosti.

Službeni početak natjecanja je u 10 sati, a konačni rezultati bit će objavljeni u 14:30 sati.

Ovogodišnja olimpijada održava se s temom "Katolička Crkva i znanost - doprinosi i odnosi".

Komentari