prigodni program

U subotu na Korzu svečano obilježavanje Dana kulturne raznolikosti, evo što vas sve očekuje

Objavljeno: 15.05.2024. 13:40

Zadnja izmjena: 15.05.2024. 13:40

Kako su najavili iz Grada Varaždina i Varaždinske županije, u suradnji s nacionalnim manjinama s područja Grada Varaždina i Varaždinske županije obilježit će u subotu 18. svibnja Dan kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj – predstavljanje nacionalnih manjina Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Dodaju kako je upravo taj dan prigoda da nacionalne manjine Grada Varaždina i Varaždinske županije približe svoje posebnosti svim Varaždinkama i Varaždincima kao i svim stanovnicima Varaždinske županije. 

- Ovim putem pozivamo sve građane da se u subotu 18. svibnja ove godine u vremenu od 10 sati do 13 sati pridruže obilježavanju Dana kulturne raznolikosti na Trgu kralja Tomislava (Korzo) u Varaždinu gdje će moći uživati u kulturno umjetničkom programu kojeg su pripremile nacionalne manjine, a građani će moći uživati  i u njihovoj tradicionalnoj gastronomiji. Na Trgu Kralja Tomislava (Korzo) predstavit će se albanska, bošnjačka, slovenska i srpska nacionalna manjina, te predstavnici Nepala i Ukrajine - pozivaju iz Grada Varaždina i Varaždinske županije. 

Komentari