podneseno izvješće o radu

U subotu održana redovna skupština Savate kluba „Omega-Gym“ Kneginec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.02.2018. 14:58

Zadnja izmjena: 14.02.2018. 15:00

U subotu je održana redovna skupština Savate kluba „Omega-Gym“ Kneginec. Izvješća o radu, financijsko materijalno stanje udruge za proteklo razdoblje i plan rada za naredno razdoblje podnijeli su predsjednik udruge Tomislav Kreber i tajnik Nikola Kaniški, a ista su jednoglasno usvojena.

Nazočnim članovima skupštine prezentirana je planirana izgradnja sportsko-rekreativnog centra u suradnji s Općinom Gornji Kneginec koja je i dala suglasnost za ustupanje zemljišta u poduzetničkoj zoni „Kneginec,“ koji bi imao sve prateće vanjske i unutarnje sadržaje za sport i rekreaciju, a financirao bi se sredstvima iz EU fondova. Projekt je prošao prvu fazu vrednovanja u ministarstvu pooljoprivrede na mjeri 7.4.1., te se očekuje odgovor mjerodavnih institucija o odobravanju izgradnje sportsko-rekreativnog centra.

Predsjedništvo Kluba se zahvaljuje Općini Gornji Kneginec na potpori oko projekta izgradnje, kao i izborniku Savate boks reprezentacije Hrvatske, Predragu Šimuncu, koordinatorici za EU projekte Nataši Lacković, kao i članovima, roditeljima i donatorima kluba. Skupštini je bio nazočan predsjednik športske zajednice i zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec.

Komentari