3. HNL SJEVER

U susretu 8. kola 3. HNL Sjever, županijski derbi: Varteks - Podravina

Objavljeno: 09.10.2020. 17:59

Zadnja izmjena: 09.10.2020. 17:59

U 8. kolu 3. HNL Sjever igra se županijski derbi između Varteksa i ludbreške Podravine.

Pred Igračima NK Varteks je susret protiv momčadi Podravine u Svetom Martinu na Muri, u subotu 10. listopada od 15 sati. Fran Kukec, jedan od najboljih igrača Varteksa ove sezone i jedan od kapetana za vrijeme ozljede Romana Nježića, najavio je derbi.

- Podravinu poznajemo jako dobro, tvrda su ekipa koja ne zabija puno golova, ali ih i malo prima. Prava su natjecateljska ekipa i čeka nas velika bitka u subotu. Doveli su trenera Kovačevića koji nas sigurno dobro poznaje, tako da među nama nema nepoznanica. Vjerujem u svoje suigrače i kad smo mi pravi onda se ne trebamo bojati ama baš nikoga, naglasio je Kukec.

Zasad je sezona s nekoliko dobrih, ali i s nekoliko slabijih rezultata. Naime, tri kola za redom dogodili su se porazi, ali zasad je Varteks ponovno u pozitivnom nizu.

- Mislim da smo igrali dobar nogomet u svim susretima osim onog protiv Mladosti iz Ždralova. Ipak, imali smo malu krizu rezultata. Poklopilo se dosta toga lošeg od sreće, ozljeda, čudnih sudačkih odluka i rezultat je malo kaskao. No, prava ekipa nikad ne traži izgovore nego načine kako što prije prebroditi loše stvari. Ovim putem bih pohvalio sve svoje suigrače za odnos i ponašanje u teškim tjednima iza nas i moram napomenuti da unatoč porazima atmosfera u svlačionici nikad nije bila upitna, istaknuo je Kukec.

Prvenstvena ljestvica 3. HNL Sjever, prije utakmica 8. kola:

 

3. HNL Sjever, 8. kolo 

Subota, 10. listopada s početkom u 15,00 sati

  • Križevci: NK Radnik Križevci - NK Podravac
  • Virovitica: ŽNK Virovitica - NK Tehničar
  • Ždralovi: NK Mladost (Ž) - NK Polet (SMnM)
  • Mursko Središće: NK Rudar - NK Bjelovar
  • Sveti Martin: NK Varteks - NK Podravina
  • Đurđevac: NK Graničar (Đ) - NK Papuk

Komentari