Organizacija Udruge žena "Đurđice"

U Turčinu održan sajam ručnih radova

Objavljeno: 07.03.2016. 17:03

Foto: Općina Gornji Kneginec

Povodom Dana žena udruga žena „Đurđice“ organizirala je u nedjelju, 06. ožujka, sajam ručnih radova u društvenom domu u Turčinu.

Svoje unikatne radove na sajmu su izlagale članice udruge žena „Kelemen“, udruge „Preslica“ Sračinec, udruge „Petrovke“ Petrijanec, članica udruge „HUKA“ Mirjana Božović, vezilje KUD-a „Benedikt“ iz Podravca Svibovskog, te članovi likovne udruge „Kula Kneginec“ i članice domaćina, udruge žena „Đurđice“ iz Turčina.

Sajam su posjetili i čelnici Općine Gornji Kneginec, općinski načelnik Goran Kaniški i zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec koji su se i upisali u knjigu dojmova, te pohvalili rad i djelovanje udruge žena „Đurđice“ koje svojim aktivnostima prezentiraju Općinu Gornji Kneginec.

Sajmovi ručnih radova idealno su mjesto za prezentacije izrade rukotvorina, kupnju prigodnih blagdanskih poklona, upoznavanje novih ljudi i razmjene mišljenja, ali i prilika za najmlađe uzraste da se upoznaju različitim tehnikama ručnih radova i izloženih unikatnih predmeta.

Komentari