NK VARAŽDIN - HNK RIJEKA

U utakmici osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa Varaždin - Rijeka 1:2

Objavljeno: 30.10.2019. 23:27

Zadnja izmjena: 30.10.2019. 23:38

Ekipa HNK Rijeka pobijedila je NK Varaždin u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa. Golove za goste postigli su  Mamića u 47. i Gorgona u 54. minuti za goste, dok je počasni gol za Varaždince postigao Vuk u 83. minuti.

Dugo se vodila izjednačena borba iizmeđu Varaždina i Rijeke, čak se i na odmor otišlo s neriješenim rezultatom 0:0. Nekoliko prilika na obje strane većinom iz slobodnih udaraca i kornera.

Na samom početku drugog dijelu krenulo je gostima. Mamić je prihvatio loptu koju mu je odlično nabacio Murić u srce varaždinskog šesnaesterca, nakon toga skoro neometan uputio je neobranjivi udarac u varaždinsku mrežu. Taj pogodak je poremetio Varaždince i svega sedam minuta kasnije primili su i drugi gol. Nakon odbijene lopte u šesnaestercu Varaždina najbolje se snašao Gorgon i postigao i drugi gol za Rijeku. U nastavku susreta Varaždinci su pokušali susret vratoiti u neizvjesnost ali im to nije išlo za rukome do 83. minute kada Vuk smanjuje rezultat na 1:2. Međutim, to je bilo manje, više sve od Varaždina koji je zaigrao bez Benka i Mehdikhanija.  

Komentari