RUKOMET

U utakmici protiv Njemačke za hrvatsku reprezentaciju zaigrale i Dežić i Mrazović

Objavljeno: 24.10.2019. 08:57

Zadnja izmjena: 24.10.2019. 08:59

Foto: HRS

Dvostruki prijateljski susret Hrvatske i Njemačke otvorile su rukometašice. Bez igračica iz inozemstva i Podravka Vegete, mlada ekipa Nenada Šoštarića, u kojoj je bilo sedam debitantica, ostavila je srce na terenu zagrebačke Arene u svom prvom nastupu u toj dvorani i napravila senzaciju odigravši neodlučeno 21:21.

Desetak minuta prije kraja prvog dijela priliku je dobila Ivana Dežić, a u drugom dijelu na teren ulazi i Katarina Mrazović. Obje igračice ŽRK Koka ostavile su vrlo dobar dojam na izbornika, a Dežić se upisala u strijelce s četiri pogotka.

Nenad Šoštarić, izbornik ženske seniorske reprezentacije potvrdio je to i riječima.

- Arena nas je bodrila, cure su dale sve od sebe i u niti jednom trenutku nisu posustale, ne mogu poželjeti ništa više. Cure su imale gard da nema boljeg od mene i čestitam im, zaključio je  Šoštarić. 

Ivana Dežić također je bila zadovoljna svojim učinkom ali i igraom cijele reprezentacije.

- Prije svega obrana je bila odlična, i fenomenalna Tea na golu, stvarno je danas bila odlična. Malo golova, uspjeli smo zaustaviti njihovu kontru i polukontru i na našu postavljenu obranu nisu mogle puno toga napraviti. Hvala publici, velika je čast i zadovoljstvo igrati u Areni pred ovoliko ljudi, naglasila je Dežić.

 

Komentari