predavanje za sve avanturiste

U utorak će se na FOI-u održati zanimljivo predavanje o radu u Americi

Objavljeno: 23.02.2017. 19:41

Zadnja izmjena: 23.02.2017. 19:47

Sljedećeg tjedna, u utorak, s početkom u 11 sati na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatikeTihana Šafran će još jednom održati zanimljivu prezentaciju koja se odnosi na programe uz koje studenti i svi mladi mogu radeći u Americi steći vrijedna životna iskustva.

Jedan program, Camp Counselors omogućava studentima ili mladima u dobi od 18 do 29 godina, da se zaposle u ljetnom kapu i iskuse pravu američku kulturu. Radi se periodu od  9 do 11 tjedana, a po isteku ugovora, može se putovati po Americi u razdoblju do mjesec dana.

Drugi program, Work experience omogućava studentima do 29 godina starosti da rade na sezonskim poslovima tijekom ljetnih sveučilišnih praznika. Taj program obuhvaća period od maksimalno 4 mjeseca, od lipnja do listopada s uključenim periodom putovanja. 

Tihana je uz rad u Americi, sudjelovala i u razmjeni i stručnoj praksi u Španjolskoj te svojim primjerom želi potaknuti i ostale na bilo kakav oblik studentske razmjene i da kvalitetno iskoriste svoje slobodno vrijeme. Također je i Area Representativ CCUSA međunarodne organizacije koja pruža razne radne programe za mlade.

Sve detaljnije informacije o programima dostupne su na internet adresi organizacije CCUSA ili na Facebook stranici.

 

 

Komentari