veliki festival

U Varaždin dolazi na tisuće mladih, pozivaju se Varaždinci da ponude besplatan smještaj

Objavljeno: 11.08.2022. 08:02

Zadnja izmjena: 11.08.2022. 08:14

Foto: Ilustracija

Europski događaj za mlade ili EYE Varaždin jedan je od najvažnijih događaja za mlade u Europi koji će 25. i 26. studenog ove godine biti održan upravo u Varaždinu!

Ovim putem pozivaju se Varaždinke i Varaždince da otvore vrata svojih domova i ponude smještaj na tri dana mladima iz Hrvatske i Europe. Svi zainteresirani s područja Grada Varaždina mogu se za domaćinstvo prijaviti putem obrasca na linku gdje piše još dodatnih informacija. Za dodatne informacije dostupan je kontakt: [email protected]

EYE Varaždin bit će održan 25. i 26. studenog u Areni Varaždin, a tijekom dva dana predviđen je boravak više od 1000 mladih iz cijele Hrvatske i Europe. Varaždinski organizatori mladim će sudionicima ponuditi niz aktivnosti i rasprava, interaktivnih radionica, predstava, kreativnih, zabavnih i poučnih programa vezanih za najinovativnije prakse u zelenoj i digitalnoj tranziciji, aktivno građanstvo, promicanje europskih vrijednosti i politika za mlade na svim relevantnim područjima politike Europske unije. Osim radioničkog dijela programa na kojem mogu sudjelovati samo prijavljeni mladi, organizatori planiraju i jak umjetničko-zabavni program na koji su pozvani svi Varaždinci i zainteresirana javnost. 

Budući da će u Varaždinu tijekom EYE-a Varaždin boraviti velik broj mladih osoba, već sad su popunjeni svi smještajni kapaciteti u gradu! Zbog toga organizatorima treba dodatna pomoć Varaždinaca i Varaždinki koji su mladim gostima spremni ponuditi besplatan smještaj na kauču ili dodatnom ležaju u svom domu. Program EYE-a Varaždin odvijat će se od prijepodnevnih do večernjih sati pa će kontakt s mladim gostima biti minimalan, no od osoba i obitelji koji su spremni otvoriti svoj dom, organizatori obećavaju posebno iskustvo i nezaboravno prijateljstvo s mladim gostima.

 

Komentari