varaždinske toplice

U Varaždinskim Toplicama Kerekesh Teatar izveo svoju predstavu 'Imovina'

Objavljeno: 11.03.2022. 18:00

Zadnja izmjena: 11.03.2022. 18:00

U sklopu 13. Tjedna smijeha, Kerekesh Teatar stigao je i u Varaždinske Toplice - Kerekeshi su u četvrtak u Kino dvorani odigrali popularnu predstavu "Imovina" i brojnu publiku podsjetili da je Dan žena svaki dan.

Kerekesh Teatar već dvije godine održava i manifestaciju "Smešne Toplice", a kako je rekla gradonačelnica Dragica Ratković, Grad uvijek podržava turističke i kulturne projekte te pohvalila odličnu suradnju s Kerekesh Teatrom.

- Grad će uvijek podržavati sve odlične projekte, posebno one koji imaju turistički značaj za naše Toplice, a predstave Kerekesh Teatra na kojima se publika zaista nasmije do suza uvijek privlače velik broj naših građana. Kerekesh Teatar postao je dio topličke priče i promovira naš grad u najboljem smislu. Sve odlične manifestacije uvijek su dobrodošle u naš grad, a mi ćemo im i dalje biti podrška - rekla je gradonačelnica Ratković.

Dodala je i kako će Grad Varaždinske Toplice i nadalje podržavati sva kulturna zbivanja na svom području jer ona podižu kvalitetu i daju dodanu vrijednost društvenom životu građana i građanki.

Komentari