potpisivanje ugovora

U Varaždinskim Toplicama kreće rekonstrukcija dječjeg igrališta u Vrbicama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.12.2022. 09:35

Zadnja izmjena: 24.12.2022. 09:37

Nakon izgradnje Fitness parka u Varaždinskim Toplicama i uređenja čitavog niza igrališta na području Grada, kreće najavljena rekonstrukcija dječjeg igrališta u Vrbicama.

Naime, ovih je dana potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji, odnosno uređenju spomenutog dječjeg igrališta. Investicija je vrijedna oko 83.000 eura, a sufinancirana je sredstvima LAG-a Izvor u iznosu od otprilike 46.000 eura, dok je razlika financirana sredstvima iz gradskog proračuna.

- Grad zaista brine o tome da djeca u svim dijelovima Varaždinskih Toplica imaju jednake uvjete za odrastanje i igru. Od prvog dana svog mandata govorim da su nam djeca i najmlađi broj jedan. To dokazujemo i izgradnjom potrebne infrastrukture kako bi mladi mogli biti vani, na svježem zraku i provoditi slobodno vrijeme u igri, sportu i rekreaciji – poručila je gradonačelnica Dragica Ratković.

Predstavnik izvođača radova, obrta Grim iz Sudovca objasnio je kako će se uređenjem dječjeg igrališta u Vrbicama i postavljanjem nove opreme djeci omogućiti bolji uvjeti za igru i aktivnosti. Osim toga, tamošnje će dječje igralište dobiti jedno moderno košarkaškog igralište u zelenoj i crvenoj boji.

Spomenimo i kako će radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta početi tri mjeseca nakon uvođenja izvođača u posao.

Komentari