novi kapaciteti

U Varaždinskim Toplicama niče novi dječji vrtić - stiglo bespovratnih 1,1 milijuna eura

'Izgradnjom i opremanjem nove zgrade Dječjeg vrtića Tratinčica stvorit ćemo infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja', rekla je Ratković...
Objavljeno: 28.03.2023. 17:05

Zadnja izmjena: 28.03.2023. 17:07

U Varaždinskim Toplicama uskoro će niknuti novi objekt Dječjeg vrtića Tratinčica čime će se stvoriti infrastrukturni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada te adekvatni uvjeti za njegovo provođenje.

Riječ je o projektu za koji je u Grad Varaždinske Toplice stiglo bespovratnih 1,1 milijun eura, odnosno 8,6 milijuna kuna. Naime, gradonačelnica Dragica Ratković ovih je dana potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom znanosti i obrazovanja čime će Gradu biti dodijeljen najveći mogući iznos potpore. Zahvalivši resornom ministarstvu na dodjeli bespovratnih sredstava, gradonačelnica Ratković poručila je kako je ovo jedan od najznačajnijih projekata na području Varaždinskih Toplica.

- Izgradnjom i opremanjem nove zgrade Dječjeg vrtića Tratinčica stvorit ćemo infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Varaždinskih Toplica. Na taj način osigurat ćemo uvjete za ugodan boravak djece u vrtiću te kvalitetno učenje i obrazovanje što utječe na podizanje kvalitete života i obrazovanja i pozicionira Varaždinske Toplice kao privlačnu sredinu za život mladih obitelji – rekla je gradonačelnica Ratković.

Komentari