druženje na otvorenom

Foto - U Varaždinskim Toplicama otvoren fitness park vrijedan gotovo pola milijuna kuna

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.06.2022. 16:19

Zadnja izmjena: 13.06.2022. 16:21

U Varaždinskim Toplicama otvoren je fitness park vrijedan gotovo pola milijuna kuna, od kojih 85 posto ide preko LAG-a, Mjere 7.4.1, a ostatak sredstava osigurava Grad.

Uređena kružna staza za vanjski fitness sa spravama za trening na otvorenom upotpunila je dvorište dječjeg igrališta uz Osnovnu školu Antuna i Ivana Kukuljevića. Gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković istaknula je kako je nakon uređenja dječjeg igrališta ovim fitness parkom zaokružena jedna cjelina gdje djeca mogu vježbati kada god požele te aktivno i zdravo provoditi svoje vrijeme u rekreaciji i druženju.

-Mislim da je park otvoren u pravo vrijeme kada dolaskom toplijih dana sve više vremena provodimo na otvorenom i veselim se vidjeti ovaj park ispunjen dječjim smijehom i igrom. Lokacija je odlična, pored škole i ovdje zapravo uređujemo novi kvart. Kada završi nastava idemo u rekonstrukciju i uređenje Ulice grada Vukovara – rekla je gradonačelnica Ratković te zahvalila djeci i profesorima iz Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića i Dječjem vrtiću Tratinčici na lijepo pripremljenom programu otvorenja.

Komentari