obilazak radova

U varaždinskom P4 Centru za mlade postavljen novi podni sistem

Objavljeno: 08.12.2021. 20:05

Zadnja izmjena: 09.12.2021. 09:22

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković danas je obišao P4 Centar za mlade u Preradovićevoj gdje su završeni radovi na postavljanju završnog sloja poda.

Kako nadovode iz Grada, pod je izrađen sukladno inicijativi i zahtjevima mladih, a ukupna vrijednost radova iznosi 42 tisuće kuna. Tom je prilikom zamjenik gradonačelnika naglasio kako je Grad Varaždin u participativnom proračunu za 2022. godinu za mlade namijenio 100 tisuća kuna, kojima će sami raspolagati te dodao kako vjeruje da će najbolje procijeniti za što i koje aktivnosti su im ta sredstva nužna.

- Drago mi je da su mladi uspjeli realizirati svoje želje i što sada ovdje imaju uređene prostore za rad gdje mogu organizirati različite aktivnosti. Novi pod, odnosno podni sistem, je protuklizan, mehanički i kemijski otporan na srednja i teška opterećenja, stoga je adekvatan za organizaciju različitih programa, uključujući i plesne radionice. Na našu podršku mladi uvijek mogu računati. Naravno, razmišljamo i dugoročno, da moramo pronaći i osigurati veće kapaciteti za njihove sadržaje - rekao je Marković.

Komentari