NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

U Varaždinu se još slavi, a Samir Toplak već šalje "otrovne strelice" prema sljedećoj mušteriji - Interu iz Zaprešića

Objavljeno: 21.06.2020. 19:03

Zadnja izmjena: 21.06.2020. 19:11

U NK Varaždin još traje slavljeničko raspoloženje, nakon visoke pobjede nad Istrom 1961 od 3:0, ali misli su ipak već u sljedećem kolu, u kojem igraju još jednu kvalifikacijsku utakmicu.

U četvrtak, 25. lipnja, također od 21,05 sati na rasporedu je novo kolo HT Prve lige i za Varaždin možda i posljednja odlučujuća utakmica, koja bi pobjedom mogla potvrditi i osigurati ostanak u ligi. U Varaždin dolazi posljednjeplasirani Inter, a o njemu sve najbolje zna njihov bivši trener, a sadašnji trener Varaždina Samir Toplak.

- Moramo se prvo dobro regenerirati jer dolazi nam ekipa koja apsolutno nema što za izgubiti. To je najopasnije jer znaju igrati. Oni su iskusna ekipa i znaju igrati ali sreća ih baš ne mazi, a vjerojatno nisu niti zaslužili nekim potezima u klubu ali to nije moj problem. Moramo biti čvrsto na zemlji, moramo biti natjecatelji. Mi tu utakmicu ne smijemo izgubiti. Ne smijemo im dati da se razmašu, zaključio je Toplak.

Vinko Petković, stijelac za Varaždin u jučerašnjem susretu, pretpostavlja što ih očekuje u četvrtak protiv „davljenika“ iz Zaprešića, ali je siguran da u klubu imaju odgovor za to.

- Sigurno neće biti laka utakmica. Oni će sve dati da ostvare pozitivan rezultat i zadrže priključak na ljestvici. Međutim, mi moramo gledat sebe, moramo se što je bolje moguće pripremiti, te odigrati najbolju partiju i pobijediti tu utakmicu da stavimo "točku na i" te da u miru i be znervoze privedemo sezonu kreju, u posljednjih pet kola, najavljuje Petković.

Komentari