U Optujskoj

U Varaždinu se održava 21. Sportski susret dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Objavljeno: 04.06.2016. 15:19

Zadnja izmjena: 04.06.2016. 15:22

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Varaždinske županije organizator  je 21. Sportskih susreta dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koji se održavaju danas u Memorijalno-rekreacijskom centru hrvatskih branitelja u Optujskoj ulici u Varaždinu.

Članovi braniteljskih udruga isprobati će i pokazati svoje vještine u nogometu, potezanju užeta, šahu, streljaštvu i pikadu za žene, te u rekreativnom dijelu u kuglanju na visećoj kuglani, pikadu i beli. Prije samih sportskih nadmetanja predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždinske županije Branko Družinić podijelio je zaslužnim pojedincima plakete i zahvalnice kao znak poštovanja za sve što oni čine za dobrobit udruge.

- Uz puno rada te veliku potporu lokalne uprave i samouprave te pomoć donatora ovdje u bivšoj vojarni  smo uredili prostor za ugodan boravak branitelja, njihovih obitelji i cijele zajednice .Ja im se na tome zahvaljujem – rekao je Družnić.

Gradonačelnik Grada Varaždina Goran Habuš rekao je da vrlo često ističe da Varaždin ima nabolje i najaktivnije branitelje te je pohvalio rad i aktivnosti svih braniteljskih udruga.

Sportske susrete je otvorio župan Varaždinske županije Predrag Štromar istaknuvši kako su sve udruge naše bogatstvo, a posebno udruge proizašle iz Domovinskog rata.

Otvorenju sportskih susreta nazočio je i koordinator Udruga branitelja Varaždinske županije Vjeran Rožić.

Spomenimo kako je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Varaždinske županije osnovana je 6. lipnja 1995. godine.

Komentari