CLOTHES SWAP party

U Varaždinu uskoro razmjena odjeće: Ispraznite svoj ormar, ali i odaberite nešto za sebe

Objavljeno: 24.01.2023. 09:26

Zadnja izmjena: 24.01.2023. 09:31

U subotu, 11. veljače će se u Varaždinu u prostoru Teatra Gllugl održati CLOTHES SWAP party čiji je cilj osigurati mjesto gdje možeš zamijeniti odjeću koja ti više nije potrebna i pronaći nešto za sebe - sve dok uživaš u dobroj mjuzi i još boljem društvu.

Ovime možemo smanjiti količinu tekstilnog otpada kao i naše oslanjanje na brzu modu koja šteti našoj kvaliteti života te kvaliteti života onih koji ju proizvode.

Kako Clothes Swap funkcionira?

Nakon što si u ormaru našla košulju koju nisi vidjela već 2 godine ili hlače koje ne nosiš jer su ti preuske, donesi ih na Swap, a ti ćeš za svaki doneseni predmet primiti token.

Potom imaš cijelu subotu da proučiš naš asortiman od 300+ odjevnih predmeta i nađeš nešto u svom stilu. Svaki odjevni predmet “košta” jedan token. Ukoliko si našla više stvari nego što si donesla, tj. nego što imaš tokena, svaki dodatni predmet može se kupiti po cijeni od €1.

Sva odjeća je pojedinačno probrana, odlične kvalitete i potpuno nosiva te čeka da ju povedeš u nove avanture i spasiš od smetlišta.

Mini-sajam odgovornih i održivih proizvođača

U sklopu događaja promoviramo lokalne proizvođače, umjetnike, obrtnike i kreativce. SWAP je odlično mjesto za isprobati njihove proizvode, iskusiti njihov rad i saznati njihovu priču. Izlagačka mjesta još nisu popunjena tako da za više info prati obavijesti ovdje i na Instagramu @kor_udruga.

Na Partyju možeš očekivati i super mjuzu, jer za muzičku podlogu zadužen je DJ Deep Ra!

Komentari