NASTAVLJA SE

U Vidovcu će izdvojiti 40.000 kuna za crijep i građevinski materijal - Još se prikuplja pomoć

Objavljeno: 31.12.2020. 09:40

Zadnja izmjena: 31.12.2020. 09:43

S obzirom da će na području Sisačko-moslavačke županije, nakon dopreme humanitarne pomoći, živežnih namjernica i slično, nastupiti i prijeko potrebni građevinski radovi popravka i izgradnje iz Općine Vidovec pravovremeno su reagirali.

Nakon poslanog prvog kontingenta humanitarne pomoći, Općina Vidovec će iz svog proračuna izdvojiti 40.000 kuna za crijep i ostali građevinski materijal koji će biti potreban žiteljima ugroženog područja.

Jučerašnjoj pošiljci pomći od tri šlepera, danas će se pridružiti još jedan. Stanovnici općine Vidovec prikupili su i dalje prikupljaju sve što je potrebno za potresom pogođeni kraj.  Prema dogovoru pomoć šalju u općine Majur i Donji Kukuruzari.   

Isto tako 15 dobrovoljnih vatrogasaca iz Vatrogasne zajednice Općine Vidovec pomaže mještanima spomenutih općina u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Prikupljena pomoć već ke predana načelnici Općine Majur Klementini Karanović, koja će organizirati distribuciju selima te dio pomoći proslijediti u Općinu Donji Kukuruzari načelnici Luciji Matković.

Komentari