OPĆINA VIDOVEC

FOTO U Vidovcu se danas otvara novi prostor Dječjeg vrtića Škrinjica vrijednog 14 milijuna kuna

Objavljeno: 31.01.2021. 17:49

Zadnja izmjena: 01.02.2021. 08:53

Općina Vidovec od danas će biti bogatija za još jedanu ustanovu, koja je preuvdjet za demografski razvoj. Riječ je o dječjem vrtiću, koji će sigurno podignuti odgojno-obrazovni standard kraja.

U novu zgradu Dječjeg vrtića Škrinjica ukupno je uloženo oko 14 milijuna kuna, a zato su mještani općine Vidovec dobili 1200 kvadratnih metara najmodernije uređenog prostora za boravak djece.

Od ponedjeljka, 1. veljače je vrtić je na adresi Ulica Vladimira Nazora 11, Vidovec. S obzirom na situaciju neće biti svečanog otvorenja i okupljanja, poručuje načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, te podsjeća da je sve krenulo prije dvije godine, a da su u ovom projektu sudjelovali kao projektant Darko Brezovec iz Arhia d.o.o. Varaždin, te da je izvođač građevinskih radovabio Hidroing d.d. Varaždin. Dobavljač namještaja i opreme bila je Forma d.o.o. Varaždin.

- Nema svečanog otvaranja, nema naslikavanja političara, nema cirkusiranja. Vrtić započinje normalnim radom u novoj zgradi u ponedjeljak, dodaje načelnik Hranić.

 

Komentari