drugi po redu

U Vratnu održan memorijalni turnir "Stjepan Rodeš Kirbi"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.07.2017. 08:12

Zadnja izmjena: 06.07.2017. 08:37

U spomen na dugogodišnjeg igrača i predsjednika kluba NK Vratno je u subotu, 1. srpnja organizirao Drugi memorijalni turnir,. Memorijal "Stjepan Rodeš Kirbi", a tom prilikom bilo je i otvorenje malonogometnog asfaltiranog igrališta.

Sama svečanost započela je hrvatskom himnom u 14 sati, a potom je na poziv Damira Ivančića minutom šutnje odana počast svim preminulim članovima kluba i ljudima koji su doprinijeli njegovom osnivanju i razvoju. Predsjednik Kluba Miljenko Humek zahvalio je Općini Cestica na pomoći za funkcioniranje kluba i za asfaltiranje malonogometnog igrališta i uređenje terena za odbojku na pijesku, a potom je predsjednik Vijeća Darko Majhen pozdravio sve prisutne među kojima su bili i predstavnici Mjesnog Odbora Gornje Vratno, općinski vijećnici  i zamjenik načelnika Žarko Rodeš, te turnir proglasio otvorenim. 

U sklopu malonogometnog turnira nastupilo je 8 ekipa, a revijalnu utakmicu odigrala je i selekcija Općine Cestica i NK Vratno. Paralelno s natjecanjima nogometu održavao se i turnir u odbojci na pijesku, a najmlađi su uživali, pod budnim okom starijih, na ljuljačkama, toboganu i klackalicama ili pak u pijesku koji se nalazio zapadno od društvenog doma. 

Komentari