novi projekti

U Žabniku postavljena dva uspornika prometa, društveni dom uskoro u novom ruhu

Objavljeno: 19.10.2022. 13:58

Zadnja izmjena: 19.10.2022. 13:58

Na inicijativu mještana naselja Žabnik, u Sportskoj ulici ovih su dana postavljena dva uspornika prometa, a tamošnji društveni dom uskoro će poprimiti novo ruho.

S obzirom da se Sportska ulica veže na glavnu županijsku prometnicu, riječ je o ulaganju zahvaljujući kojem će se promet ubuduće odvijati sigurnije. Za ovu je investiciju iz proračuna izdvojeno oko 60.000 kuna.

-S obzirom da je riječ o ulici koja se veže na glavnu županijsku prometnicu u njoj je često bilo i nezgodnih prometnih situacija zbog čega su mještani predložili da se i ovdje naprave dvije uzdignute plohe. Vjerujem da će ova ulica sad biti daleko sigurnija nego što je to bila prije – rekla je načelnica Verica Vitković.

U tijeku su i radovi na uređenju Društvenog doma Žabnik, a mještani će novouređene prostore moći uskoro koristiti. Tako je iz svog proračuna za ovu investiciju kojom će se u dvoranu Društvenog doma uvesti centralno grijanje izdvojila oko 40.000 kuna.

-Radovi su završeni, centralno grijanje je složeno, a preostalo je da još do kraja saniramo zidove. Vjerujem da će mještani ovog naselja s veseljem koristiti ovaj objekt – rekla je načelnica Verica Vitković.

Komentari