ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

U ŽRK Koka s nestrpljenjem čekaju ždrijeb osmine finala Challenge kupa

Objavljeno: 19.11.2018. 16:02

Zadnja izmjena: 19.11.2018. 16:09

Izvršni direktor ŽRK Koka, Damir Premužić zadovoljan je prolaskom u osminu finala Challenge kupa, ali i stanjem u ekipi i klubu. 

- Mi smo ponosni što smo nakon 16 godina u europskom kupu, izjavio je Damir Premužić. - Ponosni smo i zato što smo pobijedili u jednoj prekrasnoj atmosferi. Vjerujem da će Koka imati sve više i više gledatelja i na svojim prvenstvenim utakmicama, kao i na sljedećim europskim utakmicama. Nemamo problema što se našeg igračkog kadra tiče, što se funkcioniranje sastava tiče ali imamo problema što se tiče financija. Zahvaljujem se Gradu Varaždinu koji nas je podržao već i u ovom kolu, jer da njih nije bilo mi ne bi mogli igrati. Vjerujemo da će nas Grad i dalje podržavati. U ovom trenutku mi smo jedini klub u gradu Varaždinu koji je u europskom natjecanju. Zahvaljujem se i poslovnom sustavu Vindija koji nas prati već 50 godina, naglasio je Premužić.   

Trener Vladimir Canjuga podsjeća da je bilo sreće u ždrijebu Challenge kupa u 3. kolu jer je ekipa s Cipra objektivno jedna od dvije najslabije ekipe u tom dijelu natjecanja. Sada se nada da će sreće biti i u četvrtak, kada je izvlačenje parova osmine finala.

- Sada smo imali sreću, za razliku od Bjelovara koji je izvukao Šveđanke i ispao, podsjeća Canjuga. - U sljedećem krugu više nema slabe ekipe. Molimo Boga da bude protivnik koji je blizu i da ne bude prejak. Tako da opet možemo napuniti dvoranu a možda i proći u sljedeće kolo. Tek u četvrtak ćemo saznati protivnika ali nama traje prvenstvo, mi smo odgođenu utakmicu protiv Murvice odgodili na subotu, tako da ćemo u subotu u Varaždinu igrati zadnje kolo. Prvenstvo se prekida zbog odlaska reprezentacije na pripreme, za odlazak na EP. Prosinac je za treniranje, a 12. siječnja se nastavlja prvenstvo i odlazimo u Split. Tako da ćemo imati radni prosinac, osim onih sedam,osam dana kada su Božić i Nova godina, najavio je Canjuga.

Komentari