čestitke nagrađenima

U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.03.2020. 10:25

Zadnja izmjena: 11.03.2020. 10:27

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova, a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija.

Bernarda Cecelja (Varaždinske Toplice)  i Ivana Ipša (Varaždin) dvije su poduzetnice iz Varaždinske županije koje su na Kongresu poduzetnica u Zagrebu primile nagrade za svoju uspješnost. Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. primila je nagradu za Najpoduzetnicu u 2020. godini dok je Ivana Ipša, vlasnica VOP portala primila nagradu u kategoriji Naj inspiracija. U Županijskoj palači primili su ih župan Varaždinske županije Radimir Čačić i savjetnica župana Natalija Martinčević.  

- Varaždinske Toplice najveće su gradilište u Varaždinskoj županiji, a osim projekata koje provodi Županija veseli nas i suradnja s gđom Cecelja kroz ulaganja u zdravstveni turizam, smještajne kapacitete  i ugostiteljske objekte, od čega je jedan od restorana u 2019. godini, restoran Bernarda čiji je vlasnik upravo gđa Cecelja, uvršten na popis restorana Okusi varaždinskog kraja. Turistička ponuda Varaždinske županije zasigurno će se obogatiti otvaranjem novog hotela u Varaždinskim Toplicama što nas posebno veseli - poručuju iz Županije i dodaju kako je VOP portal pak podupire i promovira upravo varaždinske obrtnike i gospodarstvenike.

 

Komentari