nakon sjednice

U Županijskoj palači održan prijem za ravnatelje studentskih centara

Objavljeno: 29.08.2022. 13:38

Zadnja izmjena: 02.09.2022. 12:15

Ravnatelji Studentskih centara koji su jučer nazočili svečanoj sjednici Zajednice studentskih centara povodom deset godina osnivanja posjetili su Županijsku palaču gdje su ih ugostili župan Anđelko Stričak i zamjenica Silvija Zagorec.

Tom prilikom ih je župan upoznao s bogatom poviješću Varaždinske županije, ali i projektima koji se provode na području obrazovanja, poljoprivrede, turizma  te zdravstva.

- Iznimno mi je drago da sam imao prilike ugostiti ravnatelje Studentskih centara iz cijele Hrvatske te im prezentirati projekte i programe koje trenutno provodimo, ali i one koje planiramo. Koristim priliku da pohvalim rad Studentskog centra u Varaždinu, ali i rad cijele Zajednice studentskih centara Hrvatske koja aktivno radi na rješavanju svih pitanja vezanih za studentske domove, ali i same studente - rekao je Stričak te dodao kako Varaždin ima jedan od najboljih i najljepših studentskih domova u Hrvatskoj.

Inače, Zajednica studentskih centara je sporazumno udruženje svih studentskih centara u RH u cilju zajedničkog rješavanja pitanja vezanih uz djelatnost studentskih centara. Članice su: Varaždin, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula, Sisak, Požega, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Šibenik, Split, Dubrovnik.

Komentari