POZDRAVLA IH ZAMJENICA župana

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni tradicionalni prijem za dobrovoljne darivatelje krvi

Objavljeno: 25.10.2021. 12:41

Zadnja izmjena: 25.10.2021. 12:41

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi koji se svake godine obilježava 25. listopada, u Županijskoj palači u Varaždinu  priređeni je tradicionalni prijem za dobrovoljne darivatelje krvi te predstavnike Društava Crvenog križa iz Varaždina, Novog Marofa, Ludbrega i Ivanca.

U ime Varaždinske županije prisutne je pozdravila te čestitala na  njihovoj nesebičnosti, plemenitosti i humanosti zamjenica župana Silvija Zagorec.

- Varaždinska županija nalazi se u samom vrhu po broju prikupljenih doza krvi i ta činjenica nas sve skupa čini ponosnima i sretnima. Hvala svim darivateljima na njihovoj nesebičnosti, humanosti i  plemenitosti. Posebno želim pohvaliti višestruke darivatelje koji trebaju biti primjer i motivacija novim, mlađim darivateljima. Zahvaljujem se i članovima te volonterima Društva Crvenog križa Varaždinske županije na organizaciji brojnih akcija dobrovoljnih darivanja krvi te upućujem i jedno veliko ljudsko hvala svim djelatnicima Odjela za transfuziologiju Opće bolnice Varaždin – rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec.

 

Komentari