Uspjesi u natjecanjima

Učenici OŠ Novi Marof na državnom natjecanju u Poreču postigli odlične rezultate

Učenici OŠ Novi Marof sudjelovali su na državnom natjecanju iz matematike koje je ove godine održano u Poreču.
Objavljeno: 02.04.2019. 18:54

Zadnja izmjena: 02.04.2019. 19:01

Učenici OŠ Novi Marof sudjelovali su na državnom natjecanju iz matematike koje je ove godine održano u Poreču.

Učenik Marko Hrenić s natjecanja se vratio s osvojenom I. nagradom i 2. mjestom. Učenica Lucija Cifrek također je sudjelovala na tom natjecanju.

Proteklog se tjedna održavalo i Međunarodno natjecanje mladih glazbenika Sonus op.5 u Križevcima koje je okupilo preko 350 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Učenici Umjetničkog odjela sudjelovali su i na tom natjecanju i postigli izvrsne rezultate. Učenica 6. razreda Umjetničkog odjela, Tea Sabolić, osvojila je u disciplini Klavir II. nagradu. U disciplini Solfeggio, u Mini kategoriji, natjecao se učenik Ivan Bunčić koji pohađa 1. razred Umjetničkog odjela te se vratio iz Križevaca s osvojenom II. nagradom.

Učenice OŠ Novi Marof Ana Knežević, Jasmina Bartolec, Hana Hokman i Ivona Šantek, u kategoriji djevojčice petih i šestih razreda, osvojile su 1. mjesto na županijskom natjecanju u krosu, te su time osigurale i nastup na državnom natjecanju koje je održano u Poreču. U konkurenciji 24 najbolje škole u Hrvatskoj zauzele su deseto mjesto. I učenici, Niko Marić, Filip Šantek, Leonardo Puškadija i Jurica Hohšteter, u kategoriji dječaci petih i šestih razreda, svojim odličnim nastupom na županijskom natjecanju osigurali su nastup na državnom natjecanju u krosu te su i oni bili u Poreču. Zauzeli su peto mjesto.

Također, treba istaknuti učenike sedmih razreda, Martu Rabuzin i Pavla Horvata koji su osvojili 2. i 3. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije, dok je Marta Rabuzin bila uspješna i na županijskom natjecanju iz povijesti gdje na osvojila prvo mjesto.

Komentari