suvremene metode poučavanja

Učitelji I. OŠ uzori inozemnim kolegama - profesorica engleskog jezika iz Španjolske u I.OŠ uči koristiti tablet u nastavi

Objavljeno: 16.11.2017. 15:34

Zadnja izmjena: 16.11.2017. 15:34

Španjolska profesorica engleskog jezika Irene Merino Martinez došla je u sklopu Erasmus KA1 projekta „Updating metodology in bilingual sections“ u I.OŠ kako bi kroz primjere dobre prakse varaždinskih učitelja naučila kako primjeniti suvremene metode poučavanja u nastavi engleskog jezika.

No, osim na nastavi engleskog jezika, Irene sudjeluje i na nastavi robotike, a u Varaždinu će boraviti naredna dva tjedna kada će od mentorice za engleski jezik Stelle Kulaš naučiti kako koristiti nove metode učenja i poučavanja u nastavi engleskog jezika, koristeći se tablet računalima i pametnim pločama dok će od Ivice Kolarića imati prilike naučiti kako organizirati nastavu robotike za učenike nižih razreda.

Gostujuća profesorica sudjelovati će na RoboCup natjecanju koje će se održavati ove subote u Zagrebu, a osim ove aktivnosti, planirana je i suradnja između OŠ Bernardino Perez i I. OŠ Varaždin u sklopu Erasmus KA2 projekta, a očekuje se i uzvratni posjet naših učitelja u Španjolsku – rekla je koordinatorica projekta Tea Pavičić Zajec.

Komentari