projekt

Udruga branitelja iz Ljubeščice brine se o zdravlju svojih mještana - evo o čemu se radi

Objavljeno: 02.11.2019. 19:24

Zadnja izmjena: 02.11.2019. 19:36

Udruga hrvatskih branitelja Općine Ljubešćica u sklopu projekta Aktiviranje braniteljske populacije u društvenom životu organizira konferenciju o utjecaju prehrane na psihofizičko stanje pojedinca i vježbaonicu.

Na konferenciji će govoriti licencirani instruktor fitnessa te će prisutni imati priliku naučiti kako se pravilno hraniti i kako pomoću prehrane utjecati na sprječavanje ili ublažavanje određenih bolesti - visoki tlak, kolesterol. Nakon predavanja tim trenera iz Fitnes centra Hercules pokazat će vježbe koje mogu svi izvoditi, a koje pomažu kod određenih bolesti kao što je pretilost, problemi s koljenima ili pak s kralježnicom..

Konferencija i prva vježbaonica bit će sutra 3. studenog u Protupožarnom centru Ljubešćica s početkom u 16 sati. Vježbaonice će se inače održavati i svake nedjelje u studenom s početkom u 17 sati, a posljednje subote će biti jedan trening u Fitness centru Hercules. Cilj projekta i aktivnosti je potaknuti svijest o zdravoj prehrani i općenito o važnosti rekreacije.

Komentari