aktivna mladež u klenovniku

Udruga mladih Općine Klenovnik traži nove članove, ali najavljuju i nove projekte

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.11.2017. 13:00

Zadnja izmjena: 02.11.2017. 13:26

Udruga mladih Općine Klenovnik u potrazi je za novim članovima koji bi se pridružili, kako poručuju iz Udruge, uigranoj i dobroj ekipi te bi kroz razna druženja i humanitarne akcije ujedno i pomagali mještanima Klenovnika i okolice.

Kako nam govori predsjednica Udruge Monika Bunić Eršetić, udruga je nastala 2013. godine i provodi razne projekte i radionice na području Općine Klenovnik. 

- Ove godine organizirali smo dobrotvorni sajam knjiga gdje su se skupljale donacije za potrebite obitelji u Klenovniku, a organizirali smo i kino na otvorenom i mogu reći da je bio jako dobar odaziv mještana - rekla je predsjednica Udruge

Prema njezinim riječima, mladi iz udruge organizatori su i različitih sportskih natjecanja, a posebice se tu ističe biciklijada koja je u Klenovniku sad već tradicionalna. Također, već nekoliko puta organizirali su i turnire u badmintonu, a istuču kako posebice uživaju u uskršnjim radionicama koje organiziraju u suradnji sa dječjim vrtićem. S entuzijazmom predsjednica najavljuje nove projekte i ujedno poziva sve zainteresirane mlade ljude da se priključe udruzi:

- Planiramo božićnu dobrotvornu akciju, edukativne radionice za zapošljavanje te radionicu vezano uz provođenje slobodnog vremena mladih ljudi. Također, u pripremi je veliki projekt izgradnje street work out parka u Klenovniku za što također priklupljamo sredstva za donatore - govori Bunić Eršetić te napominje kako želi da se čim više mladih ljudi uključi kako bi poboljšali život svoje zajednice te korisno iskoristili svoje vrijeme, a što će im donijeti i jedno veliko životno ali i poslovno iskustvo.

 

 

Komentari