Dugogodišnje djelovanje

Foto - Udruga umirovljenika iz Velikog Bukovca proslavila četvrt stoljeća djelovanja

Objavljeno: 19.02.2023. 11:08

Zadnja izmjena: 19.02.2023. 11:08

Udruga umirovljenika iz Velikog Bukovca u subotu je proslavila velikih četvrt stoljeća djelovanja.

Riječ je o udruzi umirovljenika koja kontinuirano broji 200-tinjak članova, a proslava 25. obljetnice bila je prilika za osvrt na proteklo razdoblje, najavu budućih planova i zahvalu svima koji su na bilo koji način doprinijeli njihovom raduZahvalivši se osnivačima, predsjednik Udruge Ljubomir Makar spomenuo je kako su umirovljenici iz Velikog Bukovca u samim počecima bili uključeni u rad ludbreške Matice umirovljenika, da bi se potom 1998. godine odvojili u samostalni ogranak, a 2002. osnovali vlastitu udrugu na razini Općine.

- Ova inicijativa došla je od našeg prvog predsjednika Franje Žardina kojeg je naslijedio Josip Križan, a potom ja, kao predsjednik u četvrtom mandatu – objasnio je Makar zahvalivši se tako svim članovima koji su doprinijeli razvoju Udruge.

Da je suradnja  s Općinom Veliki Bukovec izvrsna potvrdio je i načelnik Franjo Vrbanić, pohvalivši rad Udruge koja je aktivna na svim poljima društvenog života. Svečana proslava 25. obljetnice bila je prilika i za dodjelu zahvalnica i priznanja članovima i svima koji su svojim radom i djelovanjem pridonijeli razvoju Udruge umirovljenika Veliki Bukovec.

Komentari