U Salinovcu

Udruga vinogradara i voćara 'Skrajski pajdaši' održali redovnu sjednicu Skupštine

​​​​​​​Udruga vinogradara i voćara "Skrajski pajdaši" Salinovec je u nedjelju 9. ožujka održala redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Udruge u prostorijama stare škole u Salinovcu.
Objavljeno: 11.03.2019. 12:47

Zadnja izmjena: 11.03.2019. 12:50

Udruga vinogradara i voćara "Skrajski pajdaši" Salinovec je u nedjelju 9. ožujka održala redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Udruge u prostorijama stare škole u Salinovcu.

Sjednicu je otvorio predsjednik Udruge vinogradara i voćara Ivan Lončar, te je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Stjepan Hudoletnjak predsjednik radnog predsjedništva, Josip Strmečki i Nadica Miklošić članovi radnog predsjedništva. Izneseno je i izvješće o radu za 2018., te o financijskom poslovanju i izvješće Nadzornog odbora. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Nakon toga je razmotren program rada za 2019. godinu, a program rada i financijski plan za 2016. godinu su jednoglasno usvojeni. Od gostiju obratili su se predsjednik DVD-a Salinovec Matija Štebih, predsjednik MO Salinovec Stjepan Četrtek, predsjednik DŠR Salinovec Stjepan Hudoletnjak, Ljiljana Hlevnjak predstavnica KUD-a Salinovec i Ivan Marković vlasnik izletišta PETHRASTI. Druženje se nastavilo do jutarnjih sati uz muzički sastav Stari zajci.

Komentari