MARUŠEVEC

Udruga žena Maruša ne staje s prikupljanjem pomoći ali na stradalo područje šalju i dobre emocije

Objavljeno: 17.01.2021. 09:47

Zadnja izmjena: 17.01.2021. 10:00

U sklopu akcija prikupljanja pomoći na području Općine Maruševec, za stradale potresom u Petrinji i okolnim mjestima Sisačko-moslavačke županije, uključena je i Udruga žena Maruša, koja samostalno pomaže i dalje.

Ovaj put samostalno sredstvima Udruge žena Maruša, te vlastitim sredstvima članica, prikupile su 17 kutija. Pribavile su artikle koji su trenutno najpotrebniji, prema informacijama koje imaju, a to su: 20 pari gumenih čizama, 20 toplih deka, oko 30 kompleta kapa i rukavica, šalova, grijalicu, ručnike, higijenske potrepštine, deterđente, pribor za jelo, čase, tople zimske jakne, trenirke, tople čizme, papuče i čarape.

Spakirale su i puno ljubavi, empatije i lijepih želja, a sve će to dobiti potrebiti po prethodno određenom dogovoru s ljudima na terenu i biti će dostavljeno tijekom sljedećih dana.

Nisu zaboravile ni najmlađe stanovnike te su odlučile posebno za njih skupiti ono što ih najviše veseli, slatkiše, igračke, bojanke s bojicama.

"Mi ćemo se truditi pomagati i dalje jer to je najmanje što možemo učiniti u ovim trenucima. Naše malo nekome je sada jako puno..., poručuju iz Udruge žena Maruša.

Komentari