UDVDR Gornji Kneginec: Mi u medijima nismo blatili Danijela Borovića

Objavljeno: 11.08.2014. 16:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Gornjeg Kneginca upozorila je redakciju portala eVaraždin.hr na pogrešan navod u članku „Kneginečki junak Domovinskog rata Danijel Borović dobio sudski spor za klevetu“, koji čitatelje može dovesti u zabludu...

>>Kneginečki junak Domovinskog rata Danijel Borović dobio sudski spor za klevetu

Naime, kako doznajemo od Borisa Ocvireka, predsjednika UDVDR Gornji Kneginec, u tom mjestu djeluju dvije braniteljske udruge.

- Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata općine Gornji Kneginec kojom predsjedam nije stajala iza teksta pod naslovom: "Boroviću, što si radio `91?", a koji je objavljen kao plaćeni oglas općine Gornji Kneginec  u Regionalnom tjedniku 2009. godine. Druga kneginečka braniteljska udruga nosi naziv UDDR (Udruga dragovoljaca domovinskog rata) općine Gornji Kneginec, a tadašnji predsjednik udruge bio je Božidar Đuranec, i njegovo je ime stajalo u potpisu spomenutog članka – naglasio je Ocvirek.

Inače, u priopćenju za medije kojeg je Danijel Borović podijelio na presici 16. srpnja zaista stoji zapisano: “…pa je tako u Regionalnom Tjedniku objavljen i plaćeni članak općine Gornji Kneginec, dakle poreznih obveznika te općine, a time i samog Borovića, u kojem jedna od Udruga dobrovoljaca domovinskog rata općine Gornji Kneginec, nastavlja blatiti Borovića“.

Komentari