4. memorijalni pohod

UDVDR Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju planinarski pohod za poginule branitelje

Objavljeno: 23.05.2018. 10:21

Zadnja izmjena: 23.05.2018. 10:22

Ivanec – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec i Planinarski klub Ivanec organiziraju u nedjelju, 27. svibnja „4. memorijalni planinarski pohod 'Putem Ivanečke planinarske obilaznice' u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja Grada Ivanca“.

Okupljanje sudionika pohoda je kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u centru Ivanca u 8:45 sati nakon čega će biti odana počast stradalima, a okupljene će pozdraviti predstavnici organizatora. Potom započinje pohod Ivanec – Jamine – Žgano Vino.

Na tom se dijelu nalaze dvije kontrolne točke koje će sudionici moći, ukoliko to žele, pečatom evidentirati u svom Dnevniku planinarske obilaznice kojeg će biti moguće kupiti prije početka pohoda. Na Pohodu, koji se održava i uz potporu Grada Ivanca i HVIDR-e Ivanec, mogu sudjelovati svi koji žele.

Završetak pohoda očekuje se oko 11 sati nakon čega će uslijediti tematski sat o ulozi hrvatskih branitelja s područja Grada Ivanca u Domovinskom ratu, potom druženje i domjenak na prostoru izvorišta Žgano vino.

 

 

Komentari