preko 350 u društvenom domu

Umirovljenici iz cijele županije proslavili Dan starijih osoba u Gornjem Vratnu

Objavljeno: 02.10.2017. 17:05

Zadnja izmjena: 02.10.2017. 17:05

Više od 350 umirovljenika iz cijele županije okupilo se u Društvenom domu Gornje Vratno kako bi u organizaciji Saveza udruge umirovljenika Varaždinske županije proslavili Dan starijih osoba.

Nakon pozdravnih riječi predsjednice Saveza udruge umirovljenika Varaždinske županije Jadranke Bahlen i načelnika Općine Cestica Mirka Korotaja, umirovljenicima je njihov dan čestitao i župan Varaždinske županije Radimir Čačić koji je naglasio kako su umirovljenici populacija koja zavređuje posebnu pažnju te je pohvalio rad i aktivnosti samoga Saveza.

- Podupirati ćemo i nadalje Vaše aktivnosti,organizaciju i održavanje županijskih i međužupanijskih susreta umirovljenika, te ćemo financirati redovni rad udruge. Cilj nam je i da proširimo kapacitet Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu i to ukoliko je moguće putem novaca iz EU fondova. - rekao je župan Čačić te svima poželio puno zdravlja u nadolazećem razdoblju. Druženje je nastavljeno i prigodnim kulturno-umjetničkim programom kojeg su izveli članovi Udruge umirovljenika.

Komentari