UTAKMICA U POČAST ANĐELKU HERJAVCU

Uoči susreta NK Varaždin i GNK Dinamo izbornik Zlatko Dalić obitelji Anđelka Herjavca predat će dres reprezentacije

Objavljeno: 19.07.2018. 10:57

Zadnja izmjena: 19.07.2018. 12:02

U sklopu priprema za novu sezonu u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, momčad NK Varaždin sutra će odigrati prijateljski susret s GNK Dinamo iz Zagreba. Susret će se odigrati na gradskom nogometnom staionu s početkom u 19,30 sati.

Uoči utakmice izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić obitelji Anđelka Herjavca predat će dres hrvatske reprezentacije, s potpisima svih igrača, koji su osvajanjem srebrne medalje na nedavnom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ostvarili najveći uspjeh u hrvatskoj povijesti. 
Time će se odati poštovanje i zahvalnost tragično preminulom predsjedniku Nogometnog kluba Varteks Anđelku Herjavcu, koji je bio generalni direktor Varteksa te član Skupštine i Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

- Pozivamo sve ljubitelje nogometa i sve one koji nisu mogli pozdraviti izbornika Zlatka Dalića na Kapucinskom trgu da to učine sutra na utakmici, rekao je predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek. - Tako će i naš stadion biti ispunjen s popularnim "kockicama". Prije početka susreta Zlatku Daliću ćemo ispred kluba predati i poklon, dodao je Cvek.

Dolazak na utakmicu najavilo je dvjestotinjak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys.

Godišnjica pogibije


Anđelko Herjavec poginuo je 20. srpnja 2001. godine u teškoj prometnoj nesreći, koja se u 6.52 sata dogodila na državnoj cesti broj 8, na izlazu iz Posedarja prema Masleničkom mostu. Herjavec je s obitelji bio na godišnjem odmoru na Pagu, a 20. srpnja 2001. godine putovao je u Zagreb na Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza.

Za varaždinsku momčad to će biti treći prijateljski susret u sklopu priprema za novu sezonu, dok će za aktualnog hrvatskog prvaka, momčad Dinama, ovo biti posljednja provjera uoči početka nove sezone u Prvoj HNL. 
Prijateljska nogometna utakmica između momčadi Varaždina i Dinama igrat će se sutra,20. srpnja od 19.30 sati na gradskom nogometnom stadionu, a ulaznice će se prodavati po uobičajnim cijenama kao i za prvenstvene susrete prošle sezone u Drugoj HNL.
Za središnji dio zapadne tribine trebat će se izdvojiti 30 kuna, a za lijevi i desni dio zapadne tribine cijena ulaznice bit će 20 kuna.

Komentari