NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Uoči susreta s Osijekom Varaždin više nije posljednja momčad lige

Objavljeno: 30.11.2019. 09:51

Zadnja izmjena: 30.11.2019. 10:14

U prvim susretima 17. kola Hrvatski telekom Prve lige pobjede su ostvarili domaćini. U izravnom susretu momčadi iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice uvjerljivo je slavio Slaven Belupo, pobjedom protiv Intera od 3:0. Tim porazom je Inter pao na posljednje mjesto prvenstvene ljestvice a Varaždina je, iako imaju po 11 bodova, zbog bolje gol razlike skočio na predzadnje mjesto.

U drugom susreti Lokomotiva je pokazala da definitivno spada u gornji dom lige, a Gorica je nakon poraza od 4:0 ostala na šestom mjestu s 25 bodova.

Varaždin je tako došao u realnu priliku da se bori za osmo mjesto. Eventualnim osvajanjem bodova protiv Osijeka Varaždinci imaju, najvjerojatnije posljednju priliku u jesenskom dijelu prvenstva da pobjegnu s dna prvenstvene ljestvice.

Međutim, danas od 15,00 sati sigurno neće biti lako. Osijek dolazi s jasno iskazanom ambicijom da u Varaždinu uzme sva tri boda. Osječani respektiraju Varaždin, nakon remija u Osijeku, ali i trenera Varaždinaca Luku Bonačića.- Osijek je favorit i normalno je da svi očekuju da bi oni trebali u subotu pobijediti, rekao je Bonačić. Međutim, ja mislim drugačije, vjerujem u momčad, usebe i u navijače koji će doći i dati nam podršku kao i uvijek. Moramo tražiti pobjedu bez obzira što je gost Osijek, najavio je današnji susrtet  Bonačić.

Komentari