Donacija za najmlađe

Upravitelj Arene Varaždin Neven Buljan Dječjem odjelu Opće bolnice Varaždin donirao igračke Maše i Medvjeda

Objavljeno: 17.05.2016. 13:58

Zadnja izmjena: 17.05.2016. 14:20

Dječji odjel Opće bolnice Varaždin danas je posjetio Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin, koji je donirao igračke Maše i Medvjeda kako bi se djeci bolnički boravak učinio što lakšim.

Donaciji su nazočili voditeljica Odjela za pedijatriju Nataša Mesarić Antončić i voditelj Odjela za neurokirurgiju Nenad Kudelić.

– Za djecu dajemo premalo. Pripremajući projekt predstave Maše i Medvjeda u Areni, sjetili smo se i one djece koja, zbog zdravstvenog stanja, ne mogu biti na predstavi. Sve igračke koje smo donirali imaju oblik ili sliku Maše i Medvjeda kako bismo im barem na taj način dočarali dio atmosfere koja će se u nedjelju odigrati u Areni Varaždin. Sigurni smo da će ozdraviti do iduće predstave planirane krajem godine. Nema razloga da ne doživimo i zimsku izvedbu Maše i Medvjeda. Obećajem da ćemo napraviti još programa namijenjenog djeci, pa čak i ovo ljeto na terasi kafića u Areni, a onda i u zimi nešto s nekim božićnim predznakom. – rekao je tom prilikom upravitelj Arene Varaždin i donator Neven Buljan.

Voditeljica Odjela za pedijatriju Nataša Mesarić Antončić istaknula je: – Zahvaljujemo se svim donatorima koji se sjete Dječjeg odjela zato što to djecu razveseli. Baš kao sad i igračke Maše i Medvjeda. Trenutno je petnaestero djece i imamo ih još petnaestak koji dolaze u dnevnu bolnicu. Sigurna sam da će ih Maša razveseliti.

Komentari